"Liefde voor leven
      begint bij jezelf"

Trainingen

OpenHartig verzorgt de volgende op maat gemaakte trainingen en workshops:

Aandacht- en ontspanningstrainingen:

Meerweekse training waarin professionals leren met meer aandacht en rust hun werk te doen. Een groot deel van de training is gestoeld op Mindfulness, aangevuld met enkele andere werkvormen.

Aandacht- en ontspanningstrainingen i.c.m. coaching:

Meerweekse training bedoeld voor professionals die stress ervaren op hun werk en hier aan willen werken. Doel van de training is de deelnemers bewust maken van de aspecten in hun persoonlijkheid die stress in de hand werken en hen daarbij tools aan te reiken om hier mee om te gaan (waarbij op het laatste punt de focus op aandacht- en ontspanningtraining ligt). De training is dan ook een combinatie van een groepscoachingstraject en een aandacht- en ontspanningstraining. Er wordt gewerkt met kleine groepen van max. 8 deelnemers.

Training relax! kids:

Meerweekse training voor kinderen. Op een leuke en speelse wijze wordt er met kinderen gewerkt met aandacht- en ontspanningsoefeningen. Vooral bedoeld voor kinderen die last hebben van piekeren, faalangst, concentratieproblemen, stress, weinig zelfvertrouwen.

Workshop ‘ontspannen ouderschap’:

Korte workshop die ouders leert hoe zij op een ontspannen manier hun kinderen groot brengen. Door middel van praktische tips en oefeningen krijgen zij meteen handvatten om thuis mee aan de slag te kunnen.

Workshop ‘zien en gezien worden’:

Workshop waarbij stil wordt gestaan bij datgene wat op dat moment gezien wil worden bij jou. Vanuit stilte en d.m.v. expressie voelen en de gevoelens de ruimte geven. Ook is er aandacht voor de ander zien en door de ander gezien worden. Kortom, een mooie avond in verbinding met jezelf en de ander!
Eerstvolgende datum 23 november van 19.30 tot 22.00 uur. Kosten 35 euro. Aanmelden tot 16 november via info@openhartigcoaching.nl.

Bedrijven en scholen kunnen contact opnemen voor meer informatie en een offerte op maat.