"Liefde voor leven
      begint bij jezelf"

Over Milou van der Wolk

Als klein meisje altijd al geïnteresseerd in de belevingswereld van mezelf en anderen, als “groter meisje” altijd mijn innerlijke stem gevolgd. Deze innerlijke stem leidde me o.a. naar de studie Sociale en Culturele Antropologie aan de VU. Een prachtige studie, het analytische sprak de denker in mij erg aan. Maar er miste iets, ik had behoefte aan meer diepgang. Deze diepgang vond ik in de studies Stresscounseling en Levenscoaching bij Sonnevelt Opleidingen en in 2012 startte ik mijn eigen coachingspraktijk.

De komst van mijn prachtige zoon en dochter en mijn eeuwige behoefte aan ontwikkelen, maakten dat mijn praktijk zoals ie was niet meer bij me paste. Vooral na de geboorte van mijn dochter, leek ik als mens in treinvaart te veranderen. Er ging letterlijk een andere wereld voor mij open! Een wereld van diepe transformatie, heldervoelendheid in ontwikkeling en de ontdekking van de wereld van energie en intentie. Mijn hoofd heeft soms nog steeds moeite om alle wonderbaarlijke dingen die in mijn leven gebeuren te begrijpen maar diep van binnen weet en voel ik: Ik zit op de juiste weg, mijn weg!

Ik voel dat ik steeds dichter kom bij wie ik echt ben: Een krachtig en vreugdevol wezen. En dat gun ik iedereen! Anderen begeleiden op hun weg hiernaartoe voelt dan ook zo ontzettend goed. Met liefde, humor, openheid, directheid en beiden benen op de grond, loop ik dan ook graag een stukje mee op jouw levenspad.