"Liefde voor leven
      begint bij jezelf"

Ervaringen

Coaching vanuit het hart - Hasna

“Milou coacht vanuit haar hart en voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt. Milou creëert een veilige, open, sfeer waarin niet geoordeeld wordt en waar je er mag zijn. Milou weet de juiste vragen te stellen en de juiste snaar te raken. Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet en bij haar terecht ben gekomen en zou haar van harte aanbevelen!”

Trots op mijn stappen - Patricia

Milou haar compassie en medeleven hebben voor mij een grote rol gespeeld in de keuze voor haar als coach. Ze is bereikbaar, flexibel en betrokken geweest bij mijn doelstellingen. Boven alles heeft zij mij leren accepteren waar ik sta en het tempo van mijn traject. Door Milou hou ik vast hoe trots ik mag zijn met de stappen die ik maak in de juiste richting.

Omgaan met wat ik voel - Gregor

Ik ben begonnen met de sessies met Milou, omdat school niet meer lukte en ook met andere dingen in mijn leven ging het niet meer goed. Tijdens de sessies heeft Milou mij ontzettend geholpen met er zelf achter komen wat er precies aan de hand is. Mede door de sessies met Milou merk ik dat ik gegroeid ben richting de volwassenheid en weet ik nu eindelijk hoe ik moet omgaan met wat ik voel en hoe ik met bepaalde situaties op school en in het dagelijks leven moet omgaan. Ik heb de sessies altijd als heel prettig ervaren en ben ontzettend blij dat ik nu kan zeggen dat ik vol van vertrouwen de volwassenheid tegemoet ga.

In het reine met het verleden - Nelleke

Onze gesprekken heb ik als rijkdom ervaren. Milou is integer, door de juiste vragen te stellen komt zij snel "to the point", ook als je zelf denkt hier geen zin in te hebben praat je al honderd uit, zij raakt je met de juiste vraagstelling en toont echte interesse in hoe jij als mens in het leven staat. Ik heb veel van Milou geleerd, zij heeft mij doen inzien dat het niet mijn schuld was, wat betreft mijn verleden en opvoeding, de mannen in mijn leven, de strijd, pijn, mishandelingen en vernederingen. Mede door de gesprekken en meditaties ben ik een rijk, rustig mens geworden en dat wil ik vast houden. Een aanrader om met zo aan het werk te gaan, geeft inzicht in hoe je nu eigelijk echt in het leven staat en hier aan te gaan werken!

Interessante ontdekkingstocht - Petra

Ik heb Milou leren kennen als een integere vrouw, die niet met haar oordeel klaar staat. Op vaak humoristische wijze houdt ze je een spiegel voor, waardoor je leert inzien waarom je op een bepaalde manier reageert of wat er achter je sympathie of juist allergie voor een persoon kan zitten. Het is eigenlijk een zeer interessante ontdekkingstocht naar jezelf, die ik iedereen kan aanbevelen. Waar ik persoonlijk veel aan heb gehad, is het leren mediteren en je gedachten loslaten.

Zonder oordelen - Saskia

Ik vind Milou een fijne, vriendelijke persoonlijkheid. Op de een of andere manier vertrouwde ik haar snel. Ik merkte ook dat ze niet oordeelt. Dit gaf mij het gevoel dat ik echt alles kon bespreken en dat is, uiteraard, prettig! Daarnaast vond ik het fijn dat Milou echt luistert en niet een pasklaar antwoord heeft, zoals dat vaak genoeg gebeurt bij coaches/ therapeuten. Bij Milou moet het antwoord echt uit jezelf komen.
Het gaat nu veel beter met me, ik voel me een stuk rustiger en ik ben me bewuster van wat er zich in mijn 'hoofd' en 'hart' afspeelt. Hierdoor kan ik met bepaalde zaken veel beter omgaan dan vroeger! Kortom, een aanrader! En Milou…nogmaals bedankt!

Veel meer zelfvertrouwen - Esmee

Door de coaching van Milou heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Zo durf ik sneller iets te zeggen in een groep en heb ik minder last van vervelende gedachtes. Door de sessies ben ik me bewust geworden van situaties. Ook heb ik vele oefeningen gedaan waar ik nu nog steeds iets mee kan. Door de hulp, oefeningen, tips en gesprekken ben ik ontwikkeld.