"Liefde voor leven
      begint bij jezelf"

Coaching & Energetisch werk

Coaching

Coaching wordt ingezet om te werken aan je bewustzijn. Je bewust zijn van hoe je je voelt, wat je wilt, hoe problemen bij jou ontstaan en bovenal hoe je hier zelf aan kan werken. Ik werk op een lichaamsgerichte manier wat inhoudt dat het lichaam meestal de ingang is om aan de klacht te werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld op zoek gaan naar waar het verdriet in het lichaam vastzit, hoe ademhaling je helpt om met spanning om te gaan of hoe jouw lichaam je vertelt wat je nou eigenlijk echt wilt.
Ik werk met o.a.: Focussen, Transactionele Analyse, Mindfulness, Voice Dialogue, Gestallt, NLP en Zelfcompassie.

Energetisch werk

Uitgaande van het feit dat alles energie is, is alles altijd in beweging en onderhevig aan veranderingen. Hoe we naar ons leven kijken is afhankelijk van verschillende factoren: je opvoeding, bepaalde overtuigingen, gebeurtenissen uit het verleden. Ze bepalen wie jij bent, jouw identiteit. Maar wat nou als jouw oude identiteit niet langer bij je past? Oude overtuigingen lijken je alleen nog maar te beperken, elementen in jouw leven passen niet langer bij je, gaan tegenstaan, vreten energie of je loopt vast. Je systeem is uit balans en je bent hard op zoek naar een nieuw evenwicht.

Als jouw systeem uit balans is, kan energetisch werk zeer doeltreffend zijn. Oude ballast die ons niet meer dient, wordt getransformeerd en liefde krijgt ruimte om het systeem te herstellen. Er wordt uitgegaan van het zelfgenezend vermogen van ieders lichaam, de behandelingen zetten dit proces slechts in gang. Om die reden wordt dan ook altijd geheeld wat er op dit moment voor jou nodig is om te helen.

Ik werk met het zogenaamde ‘Natuurlijk genezen’ dit is een combinatie van verschillende energetische technieken waaronder: Quantum Touch 2.0, Touch of Matrix en Reconnective Healing aangevuld met mijn “eigenwijze” intuïtieve werkvormen.

Aanbod

Individuele sessies

Trajecten voor 1 op 1 begeleiding zijn opgebouwd uit een combinatie van coachingsessies en energetisch werk. Afhankelijk van de hulpvraag bepalen we samen wat, wanneer in te zetten. In sommige gevallen of wanneer de cliënt dit wenst, kan er ook voor gekozen worden om alleen energetisch werk of coaching in te zetten.

De duur van het traject is voor iedereen anders maar de ervaring leert dat meestal binnen 4 tot 6 behandelingen het gewenste resultaat is bereikt . Energetisch werk bij bijv. fysieke klachten heeft vaak 2 tot 3 behandelingen nodig.

Energetische behandelingen op de werkvloer

In het kader van stresspreventie en -behandeling worden bij bedrijven ook energetische behandelingen aangeboden. Het betreft dan korte behandelingen van ongeveer 30 min. met als doel: Stress voorkomen/verminderen, fysieke klachten ontstaan door stress of werkhouding aanpakken en de werknemer weer opladen zodat ie ontspannen en energiek weer aan de slag kan. Een kleine investering met groots resultaat: Ontspannen, blije en productieve werknemers!

Tarieven

Kennismakingsgesprek: Kosteloos
Coaching-/energetische sessie, 75 min, particulier: €80 incl. BTW
Coaching-/energetische sessie, 75 min, zakelijk: €120 excl. BTW